Långritt

HESTAFERÐ till Skorradalur 4-10 Augusti 2014

hestaferd skorradalur
Vi kommer att ordna ännu en lång tur i början av augusti på sydvästra Island under ledning av vår rutinerade färdledare Gústaf Loftsson. Turen kommer att börja i Borganes på västkusten. Vi rider längst älven i Skorradalur på mjuka ridstigar genom dalgången. Som alltid rider vi med en flock av löshästar. Vi kommer att övernatta några nätter på Fitjar som ligger vacker och lummigt belägen vid en liten kyrka mitt i Skorradalur.
Vi fortsätter över Uxahrygg mot Þingvellir naturskyddsområde där det första Alltinget hölls på 800-talet och vi kan se kontinentsprickan mellan den Europeiska och Amerikanska kontinenten. Det är en upplevelse att transportera sig till häst genom denna storslagna nationalpark. Ridturen börjar måndag em. den 4 augusti med att vi finner oss tillrätta på Fitjar och avslutas efter frukosten söndag morgon den 10 augusti. Mera information om ridturen kommer här på hemsidan så snart vi satt ihop dagplanen.

Pris: 175 000 ISK

inkl transport till och från flyg el dyl, hästar med utrustning, alla måltider (frukost, matsäck och middag), guidning och övernattning. Välkomna!

Anmälan till hallanda2@gmail.com eller per tel: 00354 8930904 Ann.